Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Från syndabock i Holland till skräll i Rom – Safari glad över revanschen

Behrang Safari kan äntligen lägga Hollandsmatchen förra veckan bakom sig. Segern borta mot Roma var en perfekt revansch, berättar Safari för fotbollskanalen.se.

För exakt en vecka sedan gick Behrang Safari ut bakvägen för att slippa möta pressen efter att Sverige blivit pinsamt avslöjade av Holland. Safari själv fick en stor portion av skulden efter att ha kastat ett inkast till Hollands 2-0 och blivit utbytt i paus.

Nu är läget klart bättre. Hans Basel skrällde på tisdagskvällen och vann med 3-1 borta mot Roma, även om Safari inte är helt säker på att skräll verkligen är rätt ord.
- Nja, vi mötte dem förra året och visste därför att det inte var omöjligt. Det är klart att det är stor skillnad att spela hemma mot borta men vi känner till spelarna sedan tidigare och vet om deras svagheter. Förra året tog vi ju också ledningen här, även om vi förlorade med 2-1 då, säger han till fotbollskanalen.se

Hur gick det för dig personligen?
- Det gick bra, absolut.

Vilka hade du emot dig?
- (Rodrigo) Taddei och (Marco) Cassetti var det mest. Det var okej, någon gång kom de två mot en och då är det inte mycket att göra. Men det gick bra.

Hur gick duellerna med Francesco Totti?
- Jag gick vinnande ur dem får jag ändå säga. Det blev inte många dueller men två, tre gånger möttes vi och då gick jag vinnande ur dem.

Kontrasten mot förra veckan är självklar och Safari är glad att nu kunna lägga den bakom sig.
- Förra veckan var tuff. Några dagar var det mycket och då var det svårt att fokusera på rätt saker, men man har bara ett val och det är att bita ihop och köra på. Då känns det skönt att få vinna borta mot Roma.

Efter Basels seger är tabellen öppen, Cluj, Roma och Basel ligger alla på tre poäng efter lika många matcher medan Bayern München sprungit ifrån med nio poäng.

Publicerad 2010-10-20 kl 00:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons