Fyra mål från Cluj - Bayern vann med 3-2

Bayern München-Cluj 3-2
28' Cadu, 32' Självmål, 38' Panin, 77 Gomez, 86' Culio

Bayern jagade tredje raka segern i grupp A men fokus i matchen hamnade snart på motståndarna i Clujs anfallare Cadu - i alla fall i fyra minuter. Först nickade han in en frispark till 1-0 efter en knapp halvtimme. Strax därefter utjämnade han dock genom ett självmål.

Illa nog? Nej, ytterligare fyra minuter senare följer Padin Cadus exempel och ger Bayern ledningen med ännu ett självmål.

Med tretton minuter kvar fick Bayern för första gången en målskytt när Mario Gomez satte 3-1. Sedan fortsatte Cluj sin målproduktion - den här gången återigen i rätt nät - när Culio reducerade till 3-2

Publicerad 2010-10-19 kl 22:37