Gallagher kastades ut - firade för mycket

Den före detta Oasis medlemmen, Liam Gallagher, firade Citys 2-1 mål lite för mycket. Han tvingades lämna arenan i sällskap av säkerhetsvakter.

När Manchester City tog ledningen mot Real Madrid med fem minuter kvar var det många City-fans som trodde att laget hade säkrat segern. En av dem var Liam Gallagher, tidigare frontman för Oasis. Gallagher är en välkänd Cityanhängare och var även på plats på Santiago Bernabeu

Vid målet blev dock Gallagher lite väl entusiastisk och enligt AS gjorde hans vilda firande att säkerhetsvakterna kände sig tvungna att leda ut Gallagher från arenan.

Inte nog med det. Dessutom förlorade City matchen efter att Benzema kvitterat och Cristiano Ronaldo avgjort i matchens avslutande minuter.

Publicerad 2012-09-19 kl 14:40