Gilardino tar Fiorentina mot Champions League

Alberto Gilardino gjorde mål i sin första tävlingsmatch för Fiorentina genom att fastställa slutresultat till 2-0 hemma mot Slavia Prag i kvalet till Champions League.

Anfallskollegan och stjärnan Adrian Mutu gjorde 1-0 på frispark redan efter tre minuter medan Gilardino nickade in 2-0 efter 57 minuter - i vilket som alltså var hans första tävlingsmatch för Fiorentina sedan övergången från Milan.

Retur om två veckor.

Fiorentinas startelva: 1 Frey, 14 Zauri, 3 Dainelli, 2 Kroldrup, 6 Vargas; 19 Gobbi, 88 Felipe Melo, 22 Kuzmanovic; 24 Santana, 11 Gilardino, 10 Mutu

Avbytare: 13 Storari, 4 Donadel, 8 Jovetic, 9 Osvaldo, 23 Pasqual, 29 Pazzini, 30 Almiron

Publicerad 2008-08-13 kl 00:47