Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Guardiola om Barca-framtiden: Får se om jag fortsätter

Foto: Scanpix/AP

Pep Guardiolas kontrakt går ut efter säsongen.

- Inom de närmaste dagarna kommer jag att bestämma mig för om jag fortsätter eller inte, sade Barcelonatränaren efter den tunga CL-förlusten mot Chelsea.

Tretton titlar sedan han tog över som tränare för Barcelona, men efter att chansen till ännu en Champions League-titel nu är borta, och en ligatitel ser osannolik ut så är säsongen med Barcelonamått mätt i det närmaste ett misslyckande, den väntande spanska cup-finalen till trots.

Och nu är frågan om Pep Guardiola har gjort sitt med det lag som av många har beskrivits som ett av de bästa genom tiderna. Barcelona-ikonens kontrakt är på utgående och ännu har Guardiolas vara eller icke vara i klubben avgjorts.

 På presskonferensen efter CL-semifinalförlusten mot Chelsea kom frågan om hur hans framtid ser ut.

- Inom de närmaste dagarna kommer jag att bestämma  mig för om jag fortsätter eller inte, sade Guardiola som sade att han skulle sätta sig ner med klubbledningen.

- Vi får prata om allt, om hur läget är och vi får ta ett beslut för det är nu uppenbart att att det är hög tid att göra det.

Barcelonas president Sandro Rosell känner sig säker på att Guardiola ska fortsätta.

- Vi är fortsatt trygga i vår förvissning om att vi kommer att komma överens om ett nytt kotrakt och att han fortsätter, sade Rosell.

Publicerad 2012-04-25 kl 08:40
Annons
Annons
Annons