Gunners rasade efter skadan: "I spillror"

Ett oavgjort resultat i ryggen – och hopp om goda möjligheter till returen.
Då skadade sig Laurent Koscielny – och allt rasade.
"Arsenal är i spillror", skriver den före landslagsmannen Gary Lineker på Twitter.

Efter att Alexis Sanchez kvitterat på sin egen straffretur såg det optimistiskt ut i Arsenal-lägret. Ett oavgjort resultat att ta med sig hem till London hade fått anses vara ett mycket gynnsamt resultat.

Men bara minuter in i den andra halvleken tvingades mittbacken och lagkaptenen Laurent Koscielny att kliva av skadad. In kom i stället Gabriel Paulista – och i strid ström kom också målen från hemmalaget. Robert Lewandowski nickade in 2-1, Thiago Alcantara utökade bara minuter senare – och som inte det vore nog sköt även Thiago in 4-1, via Granit Xhaka.

Det är oklart hur allvarlig skadan på Koscielny är, han klarade dock att ta sig av planen för egen maskin.

Den förre landslagsmannen och numera tv-experten Gary Lineker menar att skadan var av avgörande betydelse för "Gunners" del.

”Arsenal har helt och hållet upplösts och är i spillror efter att Koscielny haltat av, skriver han på Twitter.

Matchen slutade till sist 5-1 för Bayern.

Publicerad 2017-02-15 kl 22:15