Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Hamrén taggad på MFF-Rangers: "Vad fasen är streama?"

Erik Hamrén hoppas på Malmö mot Rangers. Men förbundskaptenen oroar sig för att missa matchen.
- Streama - vad fasen är det, säger han till fotbollskanalen.se..

Ni minns dunderskrällen från förra veckan? Hur Jimmy Durmaz vann boll på Ibrox Stadium, passade vidare till Wilton - som i sin tur klackserverade Daniel Larsson. Pang - rakt upp i krysset. Och 1-0 mot skotska storklubben Rangers var inte bara en triumf för MFF, utan även i ett större sammanhang, anser landslagscoachen Erik Hamrén.

- Det är ett fantastiskt resultat. Roligt och precis vad vi behöver, i Skandinavien skulle jag vilja säga, är fler europeiska framgångar, säger han till fotbollskanalen.se.

Han fortsätter:
- Jag håller mina tummar allt vad jag kan för att returen ska gå bra i morgon. Det är viktigt inte minst för svensk fotboll, säger Hamrén.

Han inflikar att han - så klart - även skulle glädjas åt framgångar för övriga kvalklubbar i allsvenskan. Men på de flesta håll ser det ju ganska mörkt ut.

- Självklart vill jag se ett underverk från Elfsborg mot Ålesund. Det resultatet (4-0) överraskade väl mest på mig. Inte att Ålesund vann, jag har själv många gånger mött dem borta och vet att det är tufft. Men att siffrorna skulle bli så stora hade jag inte trott. Hoppas att Helsingborg kan vända också. Att vi får lag som kommer ut och spelar större matcher är viktigt, i förlängningen även för landslaget.

En sak kan dock sätta käppar i hjulen för Hamrén när han ska heja fram Malmö FF. Inget svenskt tv-bolag har köpt rättigheterna till matchen, utan i stället får konsumenterna köpa den via Sydsvenskans hemsida.

- Jag har väl inte kommit så långt att jag vet var jag kan se den… men jag får väl… streama? Vad fan är det, säger Erik Hamrén.

Publicerad 2011-08-03 kl 13:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons