Hamsiks kanon räddade Napoli mot Besiktas

Marek Hamsik såg till att Napoli fick en poäng med sig från bortamötet med Besiktas.

Napoli dominerade spelet helt i bortamatchen mot Besiktas i Champions League, men hade svårt att göra mål. I stället tog hemmalaget ledningen i den 78:e minuten genom Ricardo Quaresma på straff.

Napoli föll med 2-3 när lagen möttes för två veckor sedan, men lyckades den här gången rädda en poäng via 1-1. Bara fyra minuter efter Besiktas ledningsmål skruvade lagkaptenen Marek Hamsik in kvitteringen med ett snyggt distansavslut.

Det italienska laget toppar grupp B på sju poäng efter fyra matcher. Besiktas skuggar precis bakom på sex poäng.