Hattrick av Arda Turan när Barca krossade Gladbach'

Barcelona var redan klart som gruppetta i Champions League inför mötet med Mönchengladbach. Men katalanerna avslutade med stil och slog tyskarna med 4-0 efter ett hattrick, plus en assist, av Arda Turan.

Alla placeringar i Champions Leagues grupp C var redan fastställda inför det avslutande mötet mellan Barcelona och Mönchengladbach. Då visade Barca spelhumör och vann enkelt med 4-0.

Barcelona tog ledningen efter en kvart när Leo Messi drev upp, spelade ut bollen till Arda Turan och fick tillbaka den. Messi slog till direkt och satte bollen i det bortre hörnet.

I den andra halvleken var det Turan själv som stod för målet när han nickade in 2-0 i den 50:e minuten. Bara tre minuter senare slog turken till igen. Med ett sylvasst avslut satte han 3-0.

Men Turan var inte klar där. I den 67:e minuten satte han dit sitt hattrick när han från nära håll slog in bollen via målvakten.

4-0 i en match som Barcelona dominerade. Barca vann grupp C sex poäng före Manchester City.

Oscar Wendt satt på bänken hela matchen för Mönchengladbach.