Hernandez sköt United till kvartsfinal

Javier Hernandez sköt med sina två mål Manchester United till kvartsfinal. Inte ens ett självmål från Wes Brown kunde ändra på det.

Efter en mållös drabbning i Marseille slog Manchester United på full fart direkt hemma på Old Trafford och efter bara fem minuters spel ledde engelsmännen efter att Wayne Rooney spelat fram Javier Hernadez. Den unge mexikanen fick öppet mål och gjorde inget misstag.

Marseille hade några möjligheter att kvittera och därmed ge sig bortamålsfördel men med en kvart kvar dödade Javier Hernandez gästernas hopp när han satte 2-0 för United. Hoppet kom dock tillbaka några minuter senare när Wes Brown nickade en hörna i eget mål. Det innebär att Marseille är ett mål från avancemang.