Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Interbossen om Zlatan: "Han kommer över det"

Efter att Inter åkt ur Champions League har många spekulerat om att Zlatan är på väg bort från klubben. Men Inter-bossen Marco Branca tror att han stannar.
- Jag är säker på att han kommer över det, säger han till La Gazzetta dello Sport.

Zlatan Ibrahimovic missade åter igen chansen att få lyfta den åtråvärda Champions League-bucklan efter att Inter åkt ut mot Man U. Rapporter kom om att Zlatan tröttnat på att spela i ett lag som verkar vara oförmöget att lyckas i Europa och att ett klubbyte är nära förestående. Barcelona har nämnts som intressent och Zlatans agent, Mino Raiola, har antytt att han kan flytta till sommaren. Men Inter tekniske direktör Marco Branca tror att han stannar.
- Det är besvikelsen hos en mästare som verkligen ville vinna Champions League. Jag är säker på att han kommer över det. Det finns ingen anledning att prata med honom.
- Jag åkte till Appiano Gentile och såg att han tränade hårt. Det finns inga psykologiska problem och det såg man i matchen mot Fiorentina, säger han.

Inför nästa säsong lovar Branca förstärkningar.
- Det är bara normalt. Det finns ingen lista, men vi vill göra Inter ännu starkare. Vi kommer att sätta oss ner och bestämma oss för vad vi behöver göra för att förbättra vår trupp. Presidenten har gjort många uppoffringar och vi kommer att göra allt för att bli starkare, säger Branca.

Publicerad 2009-03-18 kl 11:09
Annons
Annons
Annons