Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Inzaghi: ”Jag var så glad att jag kysste Zlatan”

”Pippo” Inzaghi gjorde ett succéinhopp mot Real Madrid med sina två mål. Dagen efteråt firade han sitt målrekord och hyllade sin svenske anfallskollega.
- Jag var så glad att jag till och med gav honom en kyss.

Filippo Inaghi hoppade in mot Real Madrid i onsdags och gjorde att Milan kom i kapp till 2-2 med sitt 69:e och 70:e mål i Europa-spel. Det lyckade bytet att ta ut brassen Ronaldinho gjorde att 37-årige Pippo hyllades som en kung efter matchen.

Firandet fortsatte dagen efteråt och för Gazzetta dello Sport berättar superinhopparen att han fick ta emot 230 grattis-sms efter matchen. Inzaghi berättar också hur firandet gick till efter hans första mål.

- Vi jublade ihop och jag var så glad att jag till och med gav honom en kyss, berättar Pippo för Gazzettan, enligt Sportbladet.

Både Zlatan, trots flera missade lägen, och Pippo fick lovord efter matchen och Zlatan har redan berättat han helst vill spela med italienaren på topp från och med nu. Vi får se till helgens seriematch mot Bari om tränare Allegri väljer att lyssna på svenskens önskemål och låter peta någon av brassestjärnorna.

Publicerad 2010-11-05 kl 10:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons