Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

”Jag sov med Champions League-pokalen”

Foto: AP

Ribery med pokalen, och med sin fru Wahiba Belhami

Efter Champions League-vinsten var det fest i Bayern och Franck Ribery fick med sig en ny sängkamrat hem från festen: Champions League-pokalen.

Lördag och lönehelg, något som för somliga kan innebära en festnatt som avslutas med ett one night stand.  Dagen efter är det inte ovanligt med bakfylla och ångest – men för Franck Ribery var det förmodligen inte särskilt tungt att kliva ur sängen i söndags.

Efter att hans Bayern München bärgat Champions League-titeln firade man vinsten med en fest i Lindon som höll på inpå småtimmarna, och när det var dags att gå att lägga sig hade Franck Ribery sällskap hem från festen och när han gick och lade sig tillsammans med sin fru fick de trängas med ytterligare en sängkamrat.

- Jag var uppe till fem eller sex på morgonen. Jag gick och lade mig strax före sex och tog Champions League-trofén med mig. Jag hade trofén och min fru i sängen med mig, sade Ribery enligt Sky Sports.

Vad som försiggick efter att lampan släckts är oklart och det är inte klarlagt huruvida Ribery och trofén kommer att fortsätta att ses. Champions League-trofén har inte gå att nå för en kommentar

För Ribery väntar nu den tyska cupfinalen mot Stuttgart den 1 juni då Bayern kan ta en historisk trippel.

Publicerad 2013-05-27 kl 08:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons