POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Jonas Eriksson dömer Bayern-United

Svenska VM-domaren Jonas Eriksson hamnade i blåsväde senast han dömde en Manchester-klubb. Nu är det inte City som står på menyn utan United i returmötet med Bayern München.

Jonas Eriksson fick utstå hårt kritik från Manchester Citys tränare Manuel Pellegrini efter Citys hemmamöte med Barcelona där Eriksson bland annat dömde straff.
- Det var ett misstag att välja en domare från Sverige. Självklart är vi kritiska, inte bara på grund av straffen och det röda kortet. Hela matchen kände vi att domaren inte var opartisk, sa Pellegrini då inför den samlade världspressen.

Nu får Eriksson ett nytt tungt uppdrag med en Manchesterklubb i fokus. Det är United som tar med 1-1 från Old Trafford till Allianz Arena där Bayern München väntar i returmötet.
Till sin hjälp har domare Eriksson med sig de assisterande domarna Mathias Klasenius och Daniel Wärnmark som han ska döma VM i sommar tillsammans med.
Han har dessutom med sig straffområdesdomarna Stefan Johannesson och Markus Strömbergsson samt fjärdedomare Daniel Gustavsson.

Publicerad 2014-04-07 kl 11:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå