Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE

Jordans svar till Gattuso: Patetisk lögn

Tottenhams assisterande tränare Joe Jordan hävdar att Gennaro Gattusos agent ljuger om Jordans kommentarer.

Efter Tottenhams seger mot Milan skallade Gennaro Gattuso Spurs assisterande tränare Joe Jordan och duon hade dessutom tjafsat tidigare under matchen. Gattuso utredes nu av Uefa, men han har via sin agent anklagat Jordan för att ha kallat honom ”fucking italian bastard”

- Det är patetiskt. En total och fullkomlig lögn som är ganska patetisk, svarar nu Jordan enligt Sportsmail.

- Det är bara nonsens, helt ärligt. Det är något som han har fantiserat ihop och jag måste säga att han har dålig fantasi. Han ville försöka förklara sitt beteende och man kunde ju tänka sig att han skulle kunna komma på något bättre än så.

Jordan är förvånad över kommentaren, speciellt eftersom han är gammal Milan- och Verona-spelare och har en dotter som bor i Milano och jobbar som lärare i staden. Att han anklagas för att säga nedlåtande saker om Italien eller om italienare tycker han är helgalet.
- Jag köper det inte eftersom Italien har spelat så stor del i mitt liv och kommer att fortsätta att göra det

- Jag älskar Italien och har alltid haft ett intresse för folket. Låter det som att jag är en person som skulle säga något som det som Gattuso har fått sin agent att säga?

- Jag vet inte varför Gattuso blev så arg, annat än att han verkar vara en person med ett rykte om sig att vara en våldsam person som är lättretad.

Publicerad 2011-02-18 kl 12:10

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER