Höjdpunkter: Atletico Madrid vände och vann borta mot Milan
Sheriff chockar Real Madrid igen - tar ledningen sent
Real Madrid - Athletic Club
Real Madrid
Athletic Club
STREAMA PÅ SÖNDAG

Real Madrid besegrade Inter i premiären och tog under tisdagen emot Sheriff, som i höst gör debut i Champions League, på hemmaplan i den andra gruppspelsomgången i turneringen. Real Madrid var stor favorit inför matchen, men hade en tung kväll.

Jasurbek Yakhshiboev mötte, i den 25:e minuten, ett inlägg i straffområdet och nickade bollen i mål till 1-0 för bortalaget. Real Madrid försökte sedan offensivt, men lyckades inte få in bollen i nätmaskorna före första halvleks slut.

I stället kvitterade Real Madrid i andra halvlek. Vinicius Junior föll i en duell i straffområdet, och Karim Benzema var kylig från straffpunkten till 1-1. Sheriff firade sedan 2-1, men efter VAR-granskning dömdes målet bort för offside.

Real Madrid var bäst i slutet av matchen och jagade ett segermål, men föll i slutändan ändå. På övertid avgjorde Sheriff-mittfältaren Sebastien Thill med en riktig smällkaramell i krysset till seger med 2-1 för CL-debutanten.

- Vi sköt och deras målvakt gjorde många räddningar. Jag tycker att vi måste gratulera dem. De gjorde två mål. Vi hade kontroll på matchen och skapade chanser, men sedan gjorde de ett jättefint mål, säger Real Madrid-mittfältaren Casemiro enligt den spanska tidningen Marca och fortsätter:

- I den här klubben är det alltid stora krav. Vi vet att vi är på rätt spår och vi har förtroende för tränaren. Vi leder ligan. I den här klubben måste han (Carlo Ancelotti, chefstränare i Real Madrid), vinna, men det är en lång säsong.

Sheriff har därmed nu sex poäng efter två spelade matcher i Champions League, medan Real Madrid har tre poäng efter två matcher i turneringen.

Real Madrid: Courtois - Nacho, Militao, Alaba, Gutierrez - Valverde, Casemiro, Camavinga - Hazard, Benezema, Vinicius Junior.

Sheriff: Athanasiadis - Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano - Thill, Addo - Traore, Kolovos, Castaneda - Yakhshiboev.

Den här säsongen streamas alla matcher från Uefa Champions League på Telia och C More.

-
-
Publicerad 2021-09-28 kl 22:53

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.