Bayern krossade Atlético - vann klart med 4-0

2-0 i paus.
4-0 vid full tid.
Bayern München krossade Atlético Madrid.
- Vi spelade bra och jag gjorde två mål så jag är glad, säger Kingsley Coman.

Bayern München var det laget som spräckte nollan i mötet med Atlético Madrid. Efter 28 minuters spel hittade Joshua Kimmich Kingsley Coman med en läcker passning som Coman elegant sög ner innan han från nära håll placerade bollen till vänster om Jan Oblak i Atleti-målet.

Strax innan paus utökade Bayern till 2-0 genom Leon Goretzka. Mittfältaren fick bollen av Coman och gjorde på halvvolley, inne i straffområdet, hemmalagets andra mål för kvällen.

I andra halvlek gjorde sedan Corentin Tolisso 3-0 efter 66 minuters spel med en riktig smällkaramell som letade sig upp i nättaket. Sex minuter därpå kom även 4-0 efter att Coman gjort bort sin försvarare och överlistat Oblak från nära håll.

4-0 till Bayern alltså, vilket också blev slutresultatet.

- Vi spelade bra och jag gjorde två mål så jag är glad, säger Kingsley Coman till Sky efter matchen.

Bayern: Neuer - Pavard, Süle, Alaba, Hernández - Kimmich, Goretzka - Müller, Tolisso, Coman - Lewandowski

Atleti: Oblak - Trippier, Savic, Felipe, Renan Lodi - Llorente, Herrera, Koke, Carrasco - Joao Felix, Suárez