Manchester United tog revansch - besegrade Basaksehir efter makalös målvaktstavla

Manchester United föll i första mötet med turkiska Basaksehir i Champions League.
Under tisdagskvällen tog "The Red Devils" revansch efter en makalös målvaktstavla från Basaksehir-målvakten.
- Vi startade matchen med rätt mentalitet, starkt och intensivt, säger Bruno Fernandes enligt BT Sports.

Manchester United tog under tisdagskvällen emot İstanbul Başakşehir i Champions League. Förra mötet mellan lagen slutade 2-1 till det turkiska laget och nu skulle "the Red Devils" ta revansch.

Manchester United och lagets Bruno Fernandes skulle få en drömstart - eller ska vi säga drömträff? I den sjunde matchminuten fick nämligen United en hörna som Fernandes slog till på halvvolley på - en träff som letade sig rakt upp i nättaket. Ett mycket vackert mål.

Marcus Rashford skulle minuten senare utöka för hemmalaget - målet däremot bortdömt för offside. Men 2-0 skulle komma. Drygt tio minuter senare blev nämligen Fernandes tvåmålsskytt efter en bisarr målvaktstavla. På ett inlägg från vänster skulle Basaksehirs målvakt Günok bara ut och plocka ned bollen men oturligt nog gled den ur händerna och landade istället Fernandes - som kunde rulla in 2-0 i öppen bur.

Uniteds framgång i den första halvleken skulle fortsätta. I den 35:e minuten slog Victor Nilsson Lindelöf en briljant genomskärare till en löpandes Marcus Rashford som fälldes i straffområdet - domaren pekade tveklöst på straffpunkten. En spark från elva meter som Rashford förvaltade på bästa sätt. 3-0 till United.

Lindelöf kom aldrig ut till den andra halvleken och ersattes av Axel Tuanzebe. Svensken som har dragits med ryggproblem den senaste tiden. Basaksehir spelade upp sig och reducerade till 3-1 men United skulle få sista ordet. På tilläggstid gjorde Daniel James sitt första mål för säsongen fram till 4-1. Ett mål som spikade slutresultatet.

I och med Uniteds vinst toppar laget gruppen på nio poäng, tre poäng ner till tabelltrean RB Leipzig. Basaksehir kvar som jumbo på tre poäng.

- Jag tycker vi spelade riktigt bra. Vi startade matchen med rätt mentalitet, starkt och intensivt, säger Bruno Fernandes enligt BT Sports.

- Det var ett riktigt fint mål (Fernandes om sitt 1-0-mål). Jag brukar alltid säga att vi måste stå redo utanför straffområdet vid sådana situationer, någon annan gång kanske för att stoppa en kontring. Den här gången sköt jag men nästa gång kanske jag måste jobba hem och ta ett gult kort.

Startelvor

United: De Gea - Wan-Bissaka - Lindelöf, Maguire, Telles - Fred, Van de Beek - Martial, Fernandes, Rashford - Cavani

Başakşehir: Günok - Pereira, Škrtel, Epureanu, Mbombo - Özcan, Kahveci - Chadli, Türüç, Višća - Ba