TV: Dybala hjälte för Juventus - sänkte United på Old Trafford

Paulo Dybala blev i kväll stor hjälte på Old Trafford.
Anfallaren sänkte Manchester United med ett tidigt mål.
Det gav Juventus tredje raka segern i Champions League.
- Vi beklagade oss över att det var 1-0 (i halvtid), säger Juventus-kaptenen Giorgio Chiellini till Sky Sport Italia.

Se Dybalas mål i Sporten i spelaren ovan.

Manchester United, med svensken Victor Nilsson Lindelöf från start, tog i kväll emot Juventus hemma på Old Trafford i gruppspelet i Champions League. Det italienska mästarlaget stod inför mötet på sex poäng, medan United hade fyra efter seger mot Young Boys och kryss senast mot Valencia i turneringen.

Mötet hann knappt börja förrän det avbröts igen. Några minuter in i matchen tog sig en åskådare in på planen, men blev snabbt bortförd igen. United-tränaren José Mourinho såg ut att ha roligt åt situationen och skrattade från sin position vid sidlinjen.

När det blev fotboll igen, så tryckte Juventus på inledningsvis för ett ledningsmål och fick i den 17:e minuten fira. Cristiano Ronaldo, som var tillbaka på sin gamla hemmaarena, tog sig runt på högerkanten och satte in bollen i straffområdet, där Paulo Dybala dök upp på en andraboll och sköt 1-0. Därefter fortsatte Juventus att gå framåt.

- Vi hade en jättebra första halvlek, flyttade runt och höll i bollen. Uppriktigt sagt beklagade vi oss över att det bara var 1-0, säger Juventus-kaptenen Giorgio Chiellini till Sky Sport Italia.

Juventus hade i första halvlek ytterligare ett par möjligheter, men lyckades inte få in bollen i mål bakom David De Gea i United-målet. Hemmalaget var heller inte ofarligt och var med 15 minuter kvar av matchen några få centimeter ifrån en kvittering.

Paul Pogba tog avslut utanför straffområdet, men fick se bollen gå i insidan av stolpen och via Wojciech Szczesny ut till hörna. Mer än så blev det inte för det engelska laget.

Juventus vann i slutändan med uddamålet och bärgade tredje raka segern i turneringen. Laget är därmed kvar i gruppledning med nio poäng, medan United är fortsatt tvåa med fyra poäng efter att Valencia och Young Boys kryssade tidigare i kväll.

- Vi var lite trötta och lite för statiska i andra halvlek, speciellt eftersom att Manchester United var väldigt psykiskt starkt och gick framåt. Jag är säker på att vi kommer att lära oss av det här, det är fortfarande tidigt på säsongen, säger Chiellini.

Manchester United: De Gea - Young, Nilsson Lindelöf, Smalling, Shaw - Pogba, Matic - Rashford, Mata, Martial - Lukaku.

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro - Pjanic, Bentancur, Matuidi - Cuadrado, Ronaldo, Dybala.