Liverpool kollapsade - tappade 3-0-ledning till 3-3

Liverpool var klart för åttondelsfinal i Champions League, trodde alla.
Men i gruppfinalen mot Sevilla tappade man en 3-0-ledning till 3-3 i den andra halvleken och nu kommer allt avgöras i sista omgången.

Liverpool fick en drömstart på matchen, när Roberto Firmino stötte in 1-0 från nära håll efter en hörna. Målet kom redan i den andra minuten.

Ungefär 20 minuter senare satte Liverpool 2-0. Det genom att återigen få till en skarv på en hörna och trycka in bollen i mål vid den bortre stolpen. Sadio Mané nickade in bollen i nät från nära håll.

Efter en halvtimmes spel rullade Roberto Firmino in 3-0 i öppet mål, efter att Sadio Manés skott i ett friläge räddats ut till brassen.

Sevilla såg ut som ett slaget lag i paus, men på de 15 första minuterna i den andra halvleken satte Wissam Ben Yedder två mål som skapade en rejäl nerv i matchen. La Liga-laget skapade ett tryck på Liverpool, och på tilläggstid fick man till ett kvitteringsmål. Guido Pizarro petade in 3-3 efter en hörna.

- Vi slutade spela fotboll i andra halvlek, säger en kritisk Liverpool-tränare i Jürgen Klopp till Viasat.

I och med det oavgjorda resultat är varken Liverpool eller Sevilla klart för åttondelsfinal i Champions League än. Den avslutande gruppspelsomgången kommer avgöra allt.

Under tisdagen säkrade dock Real Madrid och Besiktas avancemang till slutspelet, efter en seger mot Apoel respektive kryss mot Porto.

Sevillas startelva: Rico - Mercado, Geis, Lenglet, Escudero - N'Zonzi, Banega, Pizarro - Sarabia, Ben Yedder, Nolito

Liverpools startelva: Karius - Gomez, Lovren, Klavan, Moreno - Wijnaldum, Henderson, Coutinho - Salah, Firmino, Mané