Juve utslagna i lermatch

Juventus behövde bara oavgjort. I den 85:e minuten avgjorde Sneijder för Galatasaray och de italienska mästarna är utslagna.

Kylan chockade inte bara Sverige, den chockade även Turkiet. När matchen drogs i gång snöade det väldigt mycket men haglet verkar vara borta.

Under matchen var det en tillknäppt tillställning där den undermåliga planen försvårade möjligheterna till organiserat spel. I den 85:e minuten kom dock ett dråpslag för Juventus. Galatasaray, som var tvingade att vinna för att ta sig till slutspel, tog då ledningen genom den förre Inter-spelaren Wesley Sneijder.

Didier Drogba nickade ner en långboll till Sneijder och holländaren rullade in 1-0 med ett lågt skott som smet in precis innanför den bortre stolpen.