TV: Juventus vann - trots Ronaldos utvisning: "Var arg såklart"

Cristiano Ronaldo fick en mardrömsstart på årets Champions League-säsong.
Efter halvtimmens spel visades portugisen ut.
Men Juventus lyckades ändå ta tre poäng borta mot Valencia.

I spelaren visas höjdpunkterna från Valencia-Juventus i Sporten.

Cristiano Ronaldo har tre raka Champions League-titlar med Real Madrid. I kväll gick han in I turneringen med sin nya klubb Juventus borta mot Valencia.

Efter halvtimmens spel var det mållöst, 0-0, när förutsättningarna förändrades radikalt. Ronaldo knuffades med en Valencia-spelare och domaren valde att visa ut portugisen. Trots vilda protester från Juventus-spelarna fick Ronaldo lämna planen och bortalaget fick fortsätta med tio man.

Det verkade dock inte spela någon roll för italienarna.

I slutet av halvleken fick tilldömdes man en straff och Miralem Pjanic placerade dit 1-0. Och samme man skulle få chansen igen.

I början av den andra halvleken satte han återigen dit bollen från elva meter och 2-0-ledning för det italienska mästarlaget.

I början av andra halvlek kom nästa mål för Juventus. Åter igen fick Pjanic chansen från elva meter och satte dit 2-0 för italienarna. Bosnierns andra mål blev matchens sista och Juventus fick en bra start i Champions League, trots Ronaldos röda kort.

Juventus Leonardo Bonucci:

- Vi fick med oss en seger som är fundamental för hela säsongen, säger han enligt Football Italia.

Mittbacken om Ronaldos utvisning:

- Vad jag kunde se var det en vanlig duell. Murillo (Valencia-spelaren) lade händerna på Ronaldo först, men sådana här saker händer. Då måste vi vara starkare än allt och alla.

- Ronaldo var arg såklart. Domaren såg vad han såg, men det gjorde han inte så bra. Vi lyckades komma över det och komma igen.