Kaka mottogs av stående ovationer när Real och Milan kryssade

Kaka fick stående ovationer av sina gamla fans när Real Madrid tågade in på San Siro inför mötet mot Milan. Brasilianaren var delaktig i Reals ledningsmål, men strax efteråt kvitterade Ronaldinho på straff.

Kaka stod i händelsernas centrum i sin återkomst till San Siro. Precis som brasilianaren själv förutspådde blev han vänligt omhändertagen av sina forna fans. Han fick stånde ovationer när han tillsammans med sitt nya lag kom in på San Siro.

Matchen svängde ordentligt till en början där Milans Pato var den piggast av alla. Kakas landsman kom gång på gång runt på Reals vänsterkant där Arbeloa tjänstgjorde för kvällen.

Trots det var det ändå Benzema som lyckades peta in 1-0 till Real efter att Dida släppt en retur på Kakas skott. Repliken från hemmalaget lät dock inte vänta på sig. Efter att Pepe hade täckt ett inlägg från Zambrotta i straffområdet stänkte Ronaldinho bombsäkert in den efterföljande straffen i nättaket.

Halvleken dominerades ändå av Real som kom till en hel del farliga avslut genom Benzema och Sergio Ramos.

Tempot fortsatte på samma nivå i den andra halvleken där lagen inte riktigt producerade några kvalificerade målchanser. Fram tills det att milanmålvakten Dida gjorde en fantastisk räddning på Rauls skott. Enhandsparaden från brassen mynnade ut i en resultatlös hörna.

Revanschen för Real efter den bittra hemmaförlusten senast mot Milan fick vänta på sig. Även om man under stora stunder gjorde det svettigt för Dida i milanmålet.

Milan och Real delar på förstaplatsen i grupp C på sju poäng, men Marseille skuggar nu lagen efter deras imponerande 6-1 seger mot Dusan Djuric Zürich.