Källström nöjd med segern: "Men det är bara halvtid ännu"

Källströms Lyon har ett finfint läge i kvartsfinalreturen efter 3—1 mot Bordeaux.
- Men det är bara halvtid ännu, säger han i en tv-intervju efter matchen.

Kim Källström fick börja på bänken när Lyon tog emot Bordeaux i det helfranska Champions league-mötet. Bordeaux, som leder franska ligan, fick ha hand om mycket av spelet. Men Lyons landslagsmålvakt Hugo Lloris storspelade, lagets kontringar var effektiva och två gånger i första halvlek var det Lyon som gick upp i ledning.

Lisandro Lopez avslutade ett snabbt anfall med att lite turligt kunna stöta in 1—0 i tionde minuten. Marouane Chamakh nickade snyggt in kvitteringen innan Lyon tog ledningen igen i 32:a minuten, sedan Michel Bastos oattackerad kunde smälla in 2—1.

Kim Källström ersatte Bastos i 66:e minuten. Tio minuter senare kom målet som gav Lyon ett mycket bra läge inför bortareturen i det helfranska mötet. Lisandro Lopez satte straffen som gav 3—1.

- Vi vet att det blir en tuff bortamatch för oss. Vi kan varandra bra, men när det blir ett tidigt mål som i dag kan det bli öppet spel med många chanser, säger Källström.