POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE
10å

Källströms skada inte allvarlig - kan spela mot Liverpool på tisdag

Kim Källström tvingades utgå i landskampen mot Albanien på grund av ljumskproblem. Enligt den första prognosen skulle mittfältaren bli borta minst tre veckor men tränaren Claude Puel säger till klubbens hemsida att skadan inte är så svår.

-Kim fick en krampkänning och valde att utgå i landskampen. Han finns troligen inte med mot Sochaux på lördag men jag har förhoppning om att han kan vara med i truppen till Liverpool i Champions league på tisdag, säger Puel.
Lyon får dock tillbaka mittfältaren Cesar Delgado och anfallaren Lisandro Lopez i hemmamatchen mot Sochaux.

Det är en tryckt stämning i Sochaux efter Charlie Davies svåra bilolycka i USA i tisdags där en ung kvinna omkom. Förre Hammarbyspelaren bröt bland annat högerbenet på två ställen och ena armbågen samt fick frakturer i ansiktet.

-Vi är alla påverkade av Charlies fruktansvärda bilolycka och det har varit ett par jobbiga dagar. Han fick svåra skador men vi ska göra allt för att hjälpa honom i hans rehabilitering. Han är en härlig kille och lämnar ett stort hål i truppen, men vi vet att han kämpar och det ska vi också göra, sade tränaren Francis Gillot på en presskonferens på fredagen.

TT

Publicerad 2009-10-16 kl 20:03
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå