Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klopp kritisk till gräsmattan inför CL-finalen: "Att lägga nytt dagen innan - intressant idé"

Champions League

Real Madrid ställs mot Liverpool i Champions League-final.
Då är Jurgen Klopp inte helt nöjd med underlaget på Stade de France.
- Planen är nylagd sedan i går, vilket inte är bra nyheter, säger han enligt The Guardian.

6:12
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett inslag från Paris inför CL-finalen.

På lördag kväll smäller det. Då ska Europas bästa klubblag koras när Real Madrid ställs mot Liverpool i finalen av Champions League.

Båda lagen har anlänt till Paris i veckan inför matchen som spelas på Stade de France. För många har det nog ankomsten till Frankrike varit en trevlig överraskning, men inte för Jürgen Klopp. Liverpool-tränaren är nämligen bekymrad över gräsmattans skick.

- Vanligtvis när jag säger att planen är ny är det goda nyheter. Men planen är nylagd sedan i går, vilket inte är bra nyheter. Men det kommer att vara lika för båda lagen, säger Klopp enligt The Guardian.

- Jag såg domarnas träning och de goda nyheterna är att bollen studsar normalt. Men man kan se på linjerna var de har lagt ihop delar (av gräsmattan), vilket vi inte är vana vid. Att någon tyckte det var en bra idé att lägga en ny matta dagen innan finalen är en intressant idé.

ANNONS

Han fortsätter:

- Men det har inte påverkat mitt humör en procent. Jag är väldigt lycklig över att vi är här, jag hade likaväl kunnat spela på en bouleplan. Både lagen är tekniska och i en drömvärld hade du önskat att planen var den bästa du har sett i ditt liv, men så är uppenbart inte fallet. Kanske är planen perfekt, men den ser inte perfekt ut. Jag hoppas inte att någon gör en artikel nu om att "Klopp gnäller över planen", för det gör jag inte.

Huruvida gräsmattan skick kommer att påverka finalen återstår att se.

Streama årets final i Uefa Champions League mellan Liverpool och Real Madrid på Telia och C More med start 19.30 på lördag, den 28 maj.

Publicerad 2022-05-27 kl 23:57

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto