Konstmål från Song när Arsenal körde över Sjachtar

20:45
Arsenal-Sjachtar Donetsk 5-1
19' Song, 42' Nasri, 60' Fabregas (str), 66' Wilshere, 69' Chamakh, 82' Eduardo

Cesc Fabregas var tillbaka i Arsenal efter en månads uppehåll på grund av en skadad hälsena och efter en timmes spel var han målskytt. Detta sedan Luiz Fabiano gett bort en ganska klar straff som spanjoren sköt i mål. Men innan dess hade matchen en annan huvudperson.

I den 19 minuten bjöd Sjachtars målvakt Arsenal på 1-0. Målvakten Pyatov tappade bollen efter en hörna och Alexandre Song fick läget framför en försvarare, utan målvakten i vägen. Han valde att lura bort försvararen genom att skjuta med högerfoten bakom vänsterfoten. Ett riktigt konstavslut. I slutet av halvleken levererade samme Song inlägget som Samir Nasri kallt tog ner, drog sin back och satte 2-0 på.

4-0-målet stod talangfulle Jack Wilshere för och bara tre minuter senare satte Chamakh 5-0.

Sjachtar reducerade i slutet av matchen genom inhopparen Eduardo - utlånad från just Arsenal

Publicerad 2010-10-19 kl 22:33