Krasnodars smäll - Sevilla avgjorde i sista minuten och säkrade slutspelsplats

Svensklaget Krasnodar gick mot en viktig poäng mot Sevilla.
Men det höll inte hela vägen.
Sevilla avgjorde i den femte tilläggsminuten

Krasnodar jagade oerhört viktiga poäng i Champions League. Då stod Sevilla för motståndet. Det ryska laget hade bara en poäng efter tre spelade omgångar, lika många som Rennes. Chelsea och Sevilla hade sju poäng. Därför behövde Krasnodar ta så många poäng de kundei matchen mot Sevilla för att ha chans på slutspel - eller Europa League.

Men det skulle inte dröja länge innan Sevilla skulle ta ledningen. Krasnodar försökte få bort bollen efter ett inlägg, men utanför straffområdet dök Ivan Rakitic och mötte bollen perfekt med högern - perfekt vid den högra stolpen.

Den första halvleken bjöd i övrigt på en del halvchanser, men inga fler mål - och matchens första halvlek slutade 1-0 till Sevilla.

I början på den andra halvleken skulle Krasnodar komma så nära som det går en kvittering, fransmannen Rémy Cabella kom runt målvakten och skulle lägga in bollen i öppet mål - men i sista sekunden slängde sig en Sevilla-back och täckte bollen som sedan gick stolpte ut.

Efter drygt tio minutet i den andra halvleken kvitterade Krasnodar. Alla tre svenskarna, Claesson, Berg och Olsson kombinerade sig fram i - och Olsson kunde tillslut släppa bollen till Wanderson som efter dribbling dunkade in kvitteringen.

Matchen stod och vägde oerhört länge, och i den sista tilläggsminuten skulle Sevilla avgöra matchen. Det var Munir El Haddadi som gjorde målet och sköt Sevilla till Champions League-slutspelet. Både Sevilla och Chelsea säkrade under tisdagen en plats i slutspelet, och nu väntar en kamp om vilka som tar förstaplatsen i grupp E.

För Krasnodars del väntar nu en kamp med Rennes om tredjeplatsen och Europa League.

Krasnodar: Gorodov - Smolnikov, Martynovich, Kaio, Ramirez - Gazinski, Cabella, Olsson - Suleymanov, Claesson - Berg

Sevilla: Vaclík - Koundé, Gudelj, Carlos, Escudero - Rodriguez, Fernando, Rakitic - Ocampos, de Jong, Munir