Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Legendarerna inför stormötet: Barca har 4-5 spelare i Zlatans klass

Barcelona-sympatisören Patrik Andersson och Milan-sympatisören Thomas Nordahl är eniga om att Zlatan får det tufft i kvällens match.

Inför kvällens drabbning mellan Milan-Barcelona har fotbollskanalen.se ringt upp två legender som fått tycka till om matchens utgång.

- Jag tror och hoppas på seger. Men allt kan hända och det beror på hur de (Milan) väljer att spela, säger före detta Barcelonabacken Patrik Andersson till fotbollskanalen.se.

- 60-40 till Barcas fördel. De har hemmaplan och inget insläppt mål. Men Milan har en bra chans, säger experten och Milansupportern Thomas Nordahl till fotbollskanalen.se.

Och om du får tippa?

- 2-1 till Barca. Med det är tippat med huvudet och inte med hjärtat, säger Nordahl.

Hur tror ni att det går för Zlatan Ibrahimovic i matchen?

- Med den formen han har så kommer han komma till situationer där han kan göra mål, säger Patrik Andersson.

- Jag tycker att det är lite väl upphaussat med Ibrahimovic. Det finns ju 22 världsklasspelare på planen. Han är väl nyckeln till Milans framgång och lagets världsklasspelare. Men Barca har 4-5 spelare till i den klassen, säger Tomas Nordahl.

Båda två tror även att det blir en helspansk final i Champions League i år mellan Barcelona och Real Madrid. Men Thomas Nordahl håller även Bayern München som en stark kandidat till att lyfta bucklan hemma på Allianz Arena.

Publicerad 2012-04-03 kl 18:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons