Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
2:07

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Emil Forsberg i spelaren ovan.

Leipzigs tränare besviken på Forsberg: "Var inte med i spelet så mycket"

11v

MANCHESTER. Förlust med hela 3-6 mot Manchester City.
Då var Leipzigs tränare besviken på många av sina spelare - bland annat Emil Forsberg.
- Han var inte med så mycket i spelet som jag hoppades på, säger Jesse Marsch till Fotbollskanalen.

Efter tre förluster på fyra ligamatcher åkte Leipzig till Manchester för att försöka besegra Manchester City. Men det blev ännu en tung match.

Förlust med hela 3-6 efter flera individuella misstag. Efter matchen var lagets tränare Jesse Marsch rejält besviken.

- Vi hade för stor respekt för Manchester City. Matchen var lite för stor för oss, säger han.

Emil Forsberg var inblandad i 2-1-reduceringen när han slog inlägget innan Christopher Nkunku nickade in bollen i mål. Svensken blev utbytt efter 61 minuter, då det stod 4-2.

- Emil var inte med i spelet så mycket i spelet som jag hoppades på. Tillsammans med Dani Olmo och Nkunku så hoppades jag att den trion skulle hitta ytor och boll för att skapa problem för deras spelare. Men i första halvlek så synkade inte den trion med varandra. Det var lite bättre i andra men inte tillräckligt, säger Marsch till Fotbollskanalen.

ANNONS

Men det var spelare som hade det ännu tyngre. På Marsch presskonferens gick tysk media hårt åt Nordi Mukiele, Lukas Klostermann och Tyler Adams, som alla gjorde flera avgörande misstag. Jesse Marsch håller med om att det var spelare som hade det tufft.

- Det var många av våra spelare som hade det tufft. Det var Nkunku som gjorde tre mål, det var starkt gjort. Men vi ska inte gå på spelarna, det är jag som bär ansvaret, säger han.

Nu har ni släppt in tio mål på era två senaste matcher - hur ser du på det?
- Vi gör för många individuella misstag. I dag var inte första halvlek som vi hade hoppats på. Självförtroendet är inte bra. Vi måste njuta av att spela, följa vår idé och vara som ett lag. Men det är för många mål som vi släpper in på fasta situationer och efter individuella misstag, då blir det svårt mot såna här motståndare.

ANNONS

- Men det dagliga jobbet är bra och känslan i gruppen är ändå bra, men vi måste få belöning så att vi får självförtroende på planen. Vi måste gräva djupt för att hitta tillbaka, starten har inte varit så här dålig på många, många år. Vi måste bara jobba väldigt hårt.

Publicerad 2021-09-16 kl 00:15

Streama alla matcher från UEFA Champions League på Telia och C More

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto