POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Leonardo pressades inför fajten mot Schalke 04

Intertränaren försvarade sig efter derbyförlusten. Inför Champions leagueavgörandet var pressen på Leonardo tung. Till slut blev det för mycket och han lämnade upprörd presskonferensen.

- Jag sköter min roll. Fotboll är vackert och fult, om detta är min karriärs viktigaste match? Det vet jag inte, sa Leonardo.

Leonardo lackade ur och lämnade presskonferensen. Intertränaren pressades inför matchen mot Schalke efter derbynederlaget. På tisdagskvällen avgörs hans debutsäsong.

- Ni kan fråga om andra tränare från Brasilien eller brasiliansk fotboll. Men det kan inte jag svara på, jag jobbar med mitt, sa Leonardo.

Han reagerade starkt på de brasilianska journalisternas frågor. Efter att presskonferensen börjat i harmoni så slutade allt i moll. Leonardo lämnade rummet och många obesvarade frågor.

- Det är ett ständigt sociologiskt arbete med varje match. Visst är det viktigt i morgon, men alla matcher är viktiga under säsongen, sa Leonardo.

Derbyförlusten mot Milan blev en lång följetong under mötet med pressen. Intertränaren kämpade för att värja sig mot frågorna. Till slut blev det för mycket.

- Vi får lägga en matchen bakom oss. Nu är det en ny, och mycket viktig sådan. Jag byter inte taktik, bara spelare eftersom det är en lång säsong.

Men Inters segertaktik är fortfarande en stor hemlighet. Om Leonardo kommer att skifta system efter katastrofförlusten mot Milan. Den frågan besvaras först i morgon kväll.

- Vår strategi är vår hemlighet, det håller jag för mig själv. Och känner mig privilegierad att vara den enda som känner till den, sa Leonardo.

Nakotomos heta önskan att få åka hem till Japan respekteras. Leonardo förstår att hans japanska stjärna känner för sina landsmän efter katastrofen.

- Hans motiv är ädelt och oegoistiskt. Jag förstår att han vill åka hem och spela, sa Leonardo.

Andreas Jemn

Publicerad 2011-04-05 kl 10:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå