Lewandowski målsuccé fortsätter - sköt Bayern till storseger

Robert Lewandwoskis sanslösa målform håller i sig. Polacken stod för ett hattrick i Bayerns storseger mot Dinamo Zagreb.

Hemmalaget behövde mindre än en halvtimme på sig för att definitivt avgöra matchen mot gästande Dinamo Zagreb på Allianz Arena.

Efter varsitt mål av Douglas Costa och Mario Götze samt två nya baljor av Robert Lewandowski var ställningen 4-0 efter 28 spelade minuter.

Den polske landslagsanfallaren gjorde sitt tionde mål inom loppet av en vecka när han fullbordade sitt hattrick tio minuter in i den andra halvleken.

Bayern München toppar grupp F och står på sex poäng efter två matcher med en målskillnad på 8-0.

Publicerad 2015-09-29 kl 23:00