Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Llorente efter MFF-mötet: "En svår match"

BARCELONA. Juventus besegrade Malmö under onsdagskvällen men det var ingen enkel seger för de italienska mästarna.

- Det var en svår match, hela laget fick jobba och när vi hade bollen spelade vi väldigt bra, säger Llorente efter matchen till Mediaset premium.

Malmö FF:s dröm om fortsatt spel i Champions League tog slut under onsdagskvällen när Juventus besegrade skåningarna med 0-2 på Swedbank. Italienarna fick dock jobba hårt för vinsten och efter första halvlek stod det fortfarande 0-0.

- Det var en svår match, vi hade ett flertal lägen i första halvlek men kunde inte göra mål. Matchen var väldigt viktig för oss och vi visste att vi var tvungna att vinna, vilket vi i slutendan även gjorde. Jag är nöjd eftersom laget gjorde en bra prestation, säger Llorente till Mediaset premium efter matchen.

Målet för Juventus är nu att försöka vinna gruppen men för att lyckas med det krävs det att italienarna besegrar Atlético med två mål i den sista gruppspelsmatchen.

- Hela laget jobbade tillsammans och när vi hade bollen spelade vi väldigt bra. Vi är nöjda, det är en match kvar och nu är allt upp till oss. Vi kan fortfarande vinna gruppen och det är vad vi siktar på.

Avslutningsvis tackade Llorente de Juventussupportrar som tagit sig till Malmö.

- Jag vill dedikera mitt mål till alla våra supportrar som kom hit för att se oss eftersom de är väldigt viktiga, säger Llorente till Mediaste premium.

Publicerad 2014-11-27 kl 12:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons