POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE
8v

Lukaku vittnade om rasism - klubben slår tillbaka: "Han borde be om ursäkt"

Foto: Bildbyrån/Sparta Prag.

Romelu Lukaku vittnade om rasism efter mötet med Slavia Prag.
Nu slår klubben tillbaka mot anklagelserna.
"Det vore på sin plats med en ursäkt", skriver Slavia Prag på Twitter.

I onsdags vann Inter mot Slavia Prag med 3-1 i Champions League. Trots vinsten var allting inte frid och fröjd i det italienska lägret. Inter-anfallaren Romelu Lukaku vittnade om att det förekommit rasism från läktarhåll i Tjeckien.

- Jag sa det förra gången när jag var med i landslaget att Uefa måste göra någonting åt det eftersom saker som de här på arenorna inte är rätt. I dag hade hände det mig två och saker står inte rätt till hos folk. Det här 2019, det finns spelare med många olika nationaliteter i lagen, sa han i en tv-intervju enligt Bleacher Report.

Slavia Prag slår dock tillbaka mot att det förekommit rasistiska sånger från alla på läktarplats. Och klubben tycker att Lukaku borde be om ursäkt från sitt uttalande.

”Vi tillbakavisar alla (anklagelser om) rasism-motiverade sånger från hela stadion. Vi har analyserat de tillgängliga bilderna och ingenting bekräftar Lukakus uttalande. Precis som vi ursäktade oss för vissa individer vore det på sin plats att Lukaku ber om ursäkt för sina ord mot vår klubb”, skriver Sparta Prag på Twitter.

Publicerad 2019-11-29 kl 18:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå