Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Lustig varnar för Djurdjic: "Vi får verkligen se upp"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nikola Djurdjic har gjort avtryck direkt i Malmö FF.
Och Celtic-spelarna fruktar nu anfallaren inför Champions League-kvalet.

- Han är en farlig spelare som vi verkligen får se upp med, säger Celtics Mikael Lustig enligt Sydsvenskan.

Under onsdagskvällen gästar Malmö FF Celtic i den första rundan i playoff till Champions League. Den nya anfallaren Nikola Djurdjic kommer bli viktig för MFF i Markus Rosenbergs frånvaro. På en månad har serben gjort fyra mål och två assister för klubben, och Celtic är förvarnat.

- Han är en farlig spelare som vi verkligen får se upp med, säger svensken Mikael Lustig.

Djurdjic var med i det Helsingborg som för tre år sedan blev utslaget mot Celtic i kvalet till Champions League. Och han har även mött skottarna med Greuter Fürth på ett träningsläger 2013.

En annan spelare med Celtic-koppling är Jo Inge Berget. Norrmannen stod för dubbla mål i sin debut för klubben men halvårslånet i klubben under förra året blev inte alls lyckat.

- Han vill säkert visa för fansen, spelarna här och klubbledningen att man skulle ha satsat på honom. Det gör honom farlig, säger Mikael Lustig.

- Egentligen vet jag inte varför det inte lyckades för honom. Jag vill gärna tro att det var för att vi hade ett bra lag. Det är kamp om varje plats och kanske gjorde andra spelare det bättre. Vissa spelare fungerar inte i en viss omgivning, så åker de iväg och blir en stjärna någon annanstans. Jag har sett det många gånger.

Publicerad 2015-08-18 kl 13:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons