Mållöst mellan PSG och Real Madrid

Zlatan Ibrahimovic var inte nära.
Cristiano Ronaldo brände sin stora chans.
Stjärnmötet på Parc des Princes mellan Paris Saint-Germain och Real Madrid slutade oavgjort, 0-0.

Paris Saint-Germain och Real Madrid gjorde upp i en tidig gruppfinal i Champions League-fotbollen, efter att båda besegrat både Malmö FF och Sjachtar Donetsk.

Matchen i regnet på Parc des Princes i sydvästra Paris var jämn och relativt chansfattig.

Varken Zlatan Ibrahimovic i hemmalaget eller gästernas Cristiano Ronaldo glänste. Den svenske landslagsanfallaren sjönk djupt ned i banan för att få låna bollen men Paris SG hade svårt att ta sig igenom Reals försvar.

Den bästa chansen i första halvlek låg den tyska landslagsmittfältaren Toni Kroos bakom. Han hittade fram till anfallaren Jesé men PSG-målvakten Kevin Trapp - som gjorde en bra match rakt igenom - kom ut bra och gjorde en fotparad. I den 72:a minuten fick Cristiano Ronaldo sin stora chans men i stället för att försöka placera in bollen gick portugisen på kraft och avslutet från nära håll, men ur dålig vinkel, gick utanför målramen.