Manchester City hjälpte CSKA - vann mot Plzen

Manchester City var illa ute mot Viktoria Plzen.

Men i den andra halvleken gjorde man tre mål och vann till slut med 4-2.

Manchester City var redan klara för åttondelsfinal i Champions League. Ikväll tog man emot tjeckiska Viktoria Plzen på hemmaplan. Plzen hade mer att spela för - en tredjeplats som innebär spel i Europa League.

Det var hemmalaget som började matchen bäst och man tog också ledningen på straff genom Sergio Aguero i den 33:e minuten. Men Plzen kvitterade genom veteranen Pavel Horvath ett par minuter före halvtidsvilan.

I den andra halvleken satte City in en ny växel - Samir Nasri, Alvaro Negredo och Edin Dzeko gjorde målen. Plzen lyckades kvittera Nasris ledningsmål men sedan avgjorde inbytte Alvaro Negredo med sitt 3-2 mål innan Dzeko satte spiken i kistan i den 89:e minuten.

I och med Citys seger har Pontus Wernblooms och Rasmus Elms CSKA Moskva allt i egna händer när det gäller kampen om tredjeplatsen i gruppen. Plzen och CSKA möts i den sista omgången i Tjeckien - och Plzen måste vinna för att ta sig förbi CSKA i tabellen.

Publicerad 2013-11-27 kl 22:43