Manchester City gjorde jobbet mot Sjachtar Donetsk.
Den engelska mästaren vann med 3-0 i Champions League.
Det innebar att laget övertog ledningen i gruppen.
- Vi spelar bättre för varje match, säger City-kaptenen och målskytten David Silva till BT Sport.

Manchester City föll i första gruppspelsmatchen med 2-1 hemma mot Lyon i Champions League och studsade därefter tillbaka med seger med 2-1 borta mot Hoffenheim i turneringen. I kväll behövde laget en ny seger borta mot Sjachtar Donetsk på Metalist Stadium för att hänga på Lyon i toppen av gruppen.

Den här gången började det bra för den engelska mästaren. David Silva prickade redan i den 28:e minuten ribban, men fick två minuter senare revansch. Spanjoren slog till några meter in i straffområdet och fick fira matchens första mål. Fem minuter senare var det dags igen - Aymeric Laporte mötte en hörnspark och nickade in 2-0.

I andra halvlek hade City fortsatt flera chanser för att utöka ledningen. Bernardo Silva pricksköt i den 70:e minuten 3-0 och på övertid prickade Raheem Sterling ribban. Mer än så blev det däremot inte och City vann med 3-0.

- Vi kunde ha gjort ett antal mål och vi gjorde tre. Vi är glada. Det är tufft och det här är en svår plats att komma till. Vi hade många chanser, säger City-kaptenen och målskytten David Silva till BT Sport.

- Vi spelar bättre för varje match. Vi måste bevisa oss lite mer. Om vi spelar så här kommer vi att ta fler poäng, fortsätter han.

Manchester City gick i och med segern även upp i topp i gruppen med sex poäng, en poäng före tvåan Lyon, som kryssade mot Hoffenheim i Tyskland.