Manchester City vann enkelt över Marseille - toppar gruppen

Det blev en enkel kväll i Frankrike för Manchester City.
Engelsmännen vann komfortabelt med 3-0.
- Vi spelade riktigt bra, säger Pep Guardiola till BT Sport.

Matchen började inte bra för Marseille. I den 18:e minuten spelade de fel i backlinjen och Kevin De Bruyne fick bollen skänks i straffområdet, och kunde på en touch spela fram Ferran Torres som avslutade från nära håll till 1-0 City.

Den första halvleken bjöd inte på några fler mål och slutade därför 1-0 till City.

I den andra halvleken dröjde det till den 76:e minuten innan City skulle göra sitt nästa mål. Phil Foden kom runt på vänsterkanten och hittade in till Raheem Sterling som i en duell med en Marseille-back lyckades få fram bollen till Ilkay Gündogan som satt dit 2-0 för City och stängde matchen.

Matchen slutade 3-0 efter Raheem Sterlings mål i den 81:a miuten, framspelad av De Bruyne. Efter matchen var tränare Pep Guardiola väldigt nöjd:

- Vi spelade riktigt bra, vi släppte inte till mycket och kontrollerade matchen. Vi hade tålamod och var aggressiva med bollen. Jag är väldigt glad över insatsen och resultatet, det är alltid svårt att vinna borta, säger han till BT Sport.

Gruppens andra match, mellan Porto och Olympiakos, slutade 2-0 till Porto. Vilket innebär att City leder gruppen med sex poäng, samtidigt som Porto och Olympiakos har tre poäng - och Marseille noll poäng.

Marseille: Mandanda - Balerdi, Gonzalez, Caleta-Car - Sakai, Kamara, Rongier, Amavi - Cuisance, Thauvin, Radonjic

Man City: Ederson - Walker, Dias, Laporte, Zinchenko - Rodri, Gündogan - Sterling, De Bruyne, Foden - Torres