Mbappé hattrickhjälte för Paris Saint-Germain: "Känns fantastiskt att vara tillbaka"

Kylian Mbappé hoppade in mot Club Brügge i andra halvlek.
20-åringen som varit skadad en tid behövde bara 20 minuter för att göra ett hattrick.
- Det kändes fantastiskt att vara tillbaka, säger Mbappe enligt Uefa.

Kylian Mbappe har saknats i Paris Saint-Germains trupp på grund av en skada i baksida lår men var tillbaka i truppen som vann mot Nice i helgen med 4-1. Där hoppade 20-åringen in i 83:e minuten och blev målskytt, mot Club Brügge hoppade han in redan i 52:a minuten.

Då hade Mauro Icardi nätat, ett mål som kom redan sju minuter in i matchen, detta genom argentinskt samarbete. Angel Di Maria hittade Icardi i boxen med en läcker utsida och 26-åringen sköt enkelt in 1-0.

Det var ett stort spelövertag för bortalaget men ställningen stod sig halvleken ut. I andra halvlek hoppade Mbappe in och i 61:a minuten nickade han in en retur till 2-0. Två minuter senare spelade han fram Icardi till 3-0.

Men supertalangen var inte nöjd där och skulle lämna plan som hattrickhjälte, i 79:e minuten avslutade han genom att runda målvakten Simon Mignolet och i 83:e minuten sköt han också in 5-0 men vackrast var Di Marias framspel, ny utsida och argentinaren noterades för tre assist i matchen.

- De andra spelade bra utan mig, jag kommer behöva kämpa för min plats. Det har gått två månader sedan jag spelade en hel match. Det kändes fantastiskt att vara tillbaka, jag vill spela varje match och göra många mål. Min skada är borta, till 100 procent, säger Mbappe enligt Uefa.

Vinsten gör att PSG fortsatt toppar grupp A med tre raka segrar. Real Madrid tog en viktig seger mot Galatasaray och är därmed grupptvåa på fyra poäng.

Se alla resultat och ställningar i grupperna.