Mellberg bänkad - konkurrenter glänste

Både Olof Mellberg och Albin Ekdal blev kvar på bänken när Juventus i stort sett säkrade en Champions League-plats via 4-0 hemma mot slovakiska Artmedia.

Och Mellbergs mittbackskonkurrenter nickade in varsitt mål. Efter 39 minuter nickade mittbacken Giorgio Chiellini in 3-0 efter en frispark från Mauro Camoranesi och strax före slutet knoppade Nicola Legrottaglie in 4-0.

Mauro Camoranesi gjorde 1-0 redan efter sju minuter och Alessandro del Piero pangade in 2-0 efter 26 minuter.

Juve som redan har skadeproblem fick se högerbacken Grygera lämna plan med skada redan efter en kvart - han ersattes då av anfallaren Iaquinta.

Juventus: Buffon; Grygera (Iaquinta 16), Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Sissoko, Poulsen, Salihamidzic; Del Piero (Amauri 72), Trezeguet

Publicerad 2008-08-14 kl 00:36