Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Mellberg: Känns toppen att gå vidare

Olof Mellberg och hans Olympiakos är vidare till åttondelsfinal i Champions League, till skillnad från gamla klubben Juventus.
- Det känns toppen att gå vidare, säger svensken till Uefa.com.

Inför säsongen bytte Olof Mellberg klubb från Juventus till grekiska Olympiakos. Ett nedköp tyckte många men kanske får de tänka om efter att Olympiakos gått vidare i Champions League och Juventus åkt ut. I sista gruppspelsmatchen blev det 1-0 mot Arsenal.

- Det känns bra att gå vidare. Det var ett ungt, snabbt och väldigt tekniskt Arsenal och vi fick vara väldigt bra defensivt. Vi lyckades skapa några chanser och göra mål från en av dem så det är definitivt en stor vinst för oss, säger Mellberg till Uefas.com.

Mellberg utvecklar om matchen:

- Det viktiga i en match som den här var att vara tålmodig och inte bli frustrerad och jag tycker vi klarade det bra. Vi kämpade lite utan boll några gånger men det viktiga var att vi begränsade deras målchanser till några få.

Nu ser landslagsbacken framåt mot åttondelsfinalerna, som lottas nästa fredag.

- För att göra bra ifrån sig i den här turneringen framåt måste man göra bra ifrån sig över två matcher så självklart måste man göra bra ifrån borta för att sedan vara starka här i Aten.

Publicerad 2009-12-10 kl 12:33
Annons
Annons
Annons