Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Messi bänkade sig själv – kände sig inte hundra

Foto: AP

Leo Messi

Barcelona behövde mål, många mål. Då bänkade världens bäste sig själv.

Efter 0-4 i första matchen var Barcelona i desperat behov av mål i returen mot Bayern München. Inte många gav Barcelona någon som helst chans inför matchen, men de som gjorde det slängde oftast in brasklappen ”man vet aldrig vad Messi kan göra”.

Men, trots att Leo Messi enligt rapporterna från Barcelona är skadefri så inledde han på bänken. Enligt Viasat var det Messi själv som valde att inleda på bänken då han trots att han inte besvärades av sin lårskada helt enkelt inte kände sig hundra.

- Messi kände sig okej mot Athletic, men fick en känning mot slutet. Han är inte skadad men kände att han skulle kunna dra på sig en skada. Vi hade chansat emd honm i slutet om vi hade känt att vi had någon chans, sade Barcelona-tränaren Tito Vilanova efter matchen

Från sin plats på bänken kunde Messi bara se på när ett totalt respektlöst Bayern München inte lät Barcelona spela ut och tyskarna vann med 3-0 som sammanlagt gav odiskutabla 7-0.

- Att Leo Messi, världens bäste, inte spelade påverkar såklart, men jag tror inte att hans medverkan hade gjort någon skillnad idag, sade Barcamittbacken Gerard Pique.

Publicerad 2013-05-01 kl 22:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons