POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF:s tunga besked - Bachirou missar CL-kvalet: "Hade velat ha honom här"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Malmös seger mot Örebro i spelaren ovan.

Fouad Bachirou klev av skadad mot Örebro.
Nu är han utanför MFF:s matchtrupp mot Cluj i CL-kvalet. 
- För mig är det ingen ursäkt och ingen anledning till att vi inte ska få ett bra resultat här, säger MFF-tränaren Uwe Rösler på presskonferensen inför matchen.

Malmö FF:s viktige mittfältare Fouad Bachirou klev i söndagens möte med Örebro av skadad i andra halvlek i allsvenskan. Han fick ont i en ljumske och uttalade sig efteråt om att han var orolig för att missa tisdagens möte i andra kvalrundan med Cluj i Champions League i Rumänien, men även inför helgens möte med Norrköping på Stadion. 

Trots det gav MFF:s sjukgymnast Jesper Robertsson i går ett positivt besked. 

- Det är ingen muskelskada vilket är väldigt positivt. Vi bedömer det som muskelspasm, att muskeln har dragit ihop sig. Funktionen är bra i dag vilket vi är nöjda över. Vi tar det dag för dag för att stegra och åter komma i träning, sa Robertsson till Fotbollskanalen då. 

Men nu kommer beskedet att mittfältaren missar tisdagens möte med Cluj i Rumänien, då han inte finns med i lagets trupp till matchen. 

- Självklart är det inte optimalt. Alla vet att "Bach", sedan jag kom till klubben, är en av de som spelat bäst. Han är väldigt viktig för sättet vi spelar. Självklart skulle jag velat ha honom på planen, säger MFF-tränaren Uwe Rösler på presskonferensen inför mötet.

- Vi måste hantera det. Vi har spelat som kan komma in och fylla gapet. Det beror på hur vi formerar laget. Och jag hoppas att några spelare ser det som en möjlighet att kliva fram och använder chansen. För mig är det ingen ursäkt och ingen anledning till att vi inte ska få ett bra resultat här. Men idealiskt hade jag velat ha honom här.

MFF:s trupp: Eric Larsson, Egzon Binaku, Behrang Safari, Sören Rieks, Oscar Lewicki, Arnór Ingvi Traustason, Markus Rosenberg, Carlos Strandberg, Anders Christiansen, Rasmus Bengtsson, Romain Gall, Bonke Innocent, Marcus Antonsson, Lasse Nielsen, Andreas Vindheim, Johan Dahlin, Fredrik Andersson, Franz Brorsson, Samuel Adrian, Hugo Andersson. 

Publicerad 2018-07-23 kl 18:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå