Milan till åttondel efter Zlatans sköna uppvisning

.En klack och en bomb från Zlatan - sedan var Milan i åttondelsfinal

Milan åkte till Auxerre för att säkra avancemanget från gruppspelet. Men de tre poängen som var ett måste för att klara andraplatsen redan inför sista omgången satt långt, långt inne.

Zlatan Ibrahimovic fick Robinho och Clarence Seedorf med sig från start i anfallet, medan Ronaldinho på nytt fick börja på bänken.

Svensken försökte bjuda lagkamraterna på målchanser vid några tillfällen, men sammantaget gav Milan ett tämligen avslaget intryck och skapade väldigt lite i den första halvleken.

Men Zlatan Ibrahimovic har visat tidigare att han bara behöver ett läge för att
avgöra en match - och gjorde det igen.

Zlatan fick ett uppspel på fötterna på Auxerres planhalva och klackade bollen till Seedorf som i sin tur slog en genomskärare mot en löpande Robinho. En Auxerreförsvarare kom i vägen men bollen hamnade hos Zlatan som drog till direkt, och vilken kanon det var. Målvakten hann knappt reagera innan det rasslade i nätet bakom honom.

Ronaldinho som fått kritik för en sen utekväll fick bara ett par minuter i slutet av matchen. Han kom in i stället för Ibrahimovic i 86:e minuten - och hann avgöra matchen definitivt på tilläggstid.

Robinho jobbade starkt fram bollen till Ronaldinho som tog ett par steg in i straffområdet från höger och med vänstern smekte han in bollen med en nätt skruv.

Zlatan Ibrahimovic har nu gjort fyra av Milans sex mål i Champions league hittills den här säsongen. Eftersom Real Madrid samtidigt slog Ajax med klara 4-0 är Real och Milan vidare från gruppen.