Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Mourinho backar upp Zlatan: "Nu vet vi vem som vinner Champions League"

Zlatan Ibrahimovic får gehör från José Mourinho. Real Madrid-tränaren tycker att Milan blev felaktigt behandlat av domaren på Camp Nou.

Som tidigare rapporterat var Ibrahimovic rosenrasande efter förlusten på tisdagskvällen. Allra mest kritisk var han för att Björn Kuipers, domaren, blåste straff när Alessandro Nesta drog Sergio Buesquets i tröjan.

– Jag förstår Mourinho mer nu, varje gång han kommer hit och får spel på allihop. Nu har man varit med om det själv. Det är klart att vi är förbannade, absolut. Spelet ska inte handla om mannen med den gröna tröjan, det ska handla om de elva som möter varandra ute på planen, sade Zlatan till Viasat efter matchen.

Nu svarar Mourinho på utspelet. Hans talesperson Eladio Paramés skriver på twitter att Milan var den senaste klubben ”i en lång rad” att missgynnas mot Barcelona.

”Genom årens lopp har vi lärt oss mycket. Till exempel vet vi nu att man kan få en avblåsning emot sig, straff, utan att bollen ens är i spel”, skriver han med åsyftning på ovan nämnda situation.

Paramés fortsätter:

”Chelsea, Inter, Arsenal, Real Madrid och Milan har fått samma behandling. Nu vet vi åtminstone vilka som vinner Champions League”.

Flera personer i Barcelona har avfärdat insinuationerna om fusk och yttre påverkan som rent nonsens.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2012-04-04 kl 19:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons