Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Mourinho: Bussresan ingen ursäkt

Barcelona rasar över att de tvingas åka buss till matchen i Milano, men Mourinho tycker inte att spanjorerna borde använda resan som en ursäkt om de skulle förlora.
– Deras resa var inte bekväm men om det hade varit jag hade jag försökt använt det för att hålla ihop gruppen.

Flygstoppet i Europa påverkar även fotbollsproffsen. Barcelona kunde inte flyga till Italien och har vädjat till Uefa att flytta matchen. Så blev det inte, och Mourinho tycker att det är en dålig ursäkt att prata om den obekväma bussresan.

– Det finns spelare som Dennis Bergkamp som hellre skulle åka med buss hur som helst. Ibland måste du hantera svåra situationer. Vi åkte till Moskva i kvartsfinalen och hittade en plastplan, ändå spelade vi och vann.

Mycket fokus har legat just på vulkanutbrottet i Island inför matchen i Italien, men det ska ju spelas en match också. Inter lyckades inte vinna mot Barcelona i gruppspelet, och en nyckel till att vinna mot de regerande mästarna är att få stopp på Messi, som gjort 40 mål hittills den här säsongen. Mourinho kommer dock inte punktmarkera honom.

– Han är en viktig spelare och man måste se upp med honom. Men min kultur erkänner inte man-mot-man-markering. Det kommer inte vara en mot Messi och tio mot tio. Det kommer vara elva mot elva.

Publicerad 2010-04-20 kl 16:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons