POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Mourinho efter CL-dramat: ”Än större lust att stanna i Madrid”

Real Madrid står för något bra, menar José Mourinho. Därför säger han nu att hans önskan att stanna blivit större.
- Jag har nu än större lust att fortsätta träna Real Madrid, säger han enligt klubbens hemsida.

José Mourinho och flera spelare i Real Madrid har, efter förlusten mot Barcelona, gått hårt åt sina antagonister och menat att de spelar ohederligt. Nu går portugisen också ut med att hans vilja att fortsätta i klubben ökat – eftersom Real Madrid har en värdegrund som tilltalar honom.

- Jag har nu än större lust att fortsätta träna Real Madrid, på grund av vad klubben står för. Tröjan är vit och den färgen har en betydelse.

Uttalandet kan ses som ännu en passning mot Barcelona, som fick spela med en man mer i Champions League-semifinalen efter att Dani Alves gått i backen efter en sen tackling från Pepe.

Flera spanska medier har dock menat att Pepe inte ens träffade Alves. Brassen blev liggandes efter duellen och vred sig i smärta, för att sedan kort därefter vara tillgänglig för spel igen. Mourinho ville inte kommentera huruvida Alves träffades eller ej – även om han var rätt tydlig med sin åsikt ändå.

- En bild är värd mer än tusen ord, och bilderna har cirkulerat runt hela världen. Jag sa vad jag sa och har inget att tillägga. Den som kritiserar mina ord måste kritisera bilderna och tro att fotona har redigerats i Photoshop och att videon förvanskats.

Mourinho har anmälts av Barcelona och hans kritik mot Barcelona, domarkåren och Uefa kommer att utredas. Själv menar han dock att allt han gjorde var att ställa en fråga.

- Jag ställde en fråga. Jag riktade inga anklagelser. Jag frågade ”varför?”. Kanske kommer jag att dö utan att få ett svar på den frågan.

Publicerad 2011-04-29 kl 17:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå