Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Mourinho: ”Ibra har fortfarande en plats i mitt hjärta”

Gamla kära bekanta ställs mot varandra när Milan gästar Real Madrid på tisdagskvällen.

Reals tränare Jose Mourinho vill inte prata om enskilda motståndare, förutom Pippo Inzaghi, men han kom ändå in på Zlatan Ibrahimovic på en presskonferens inför mötet med Milan.
- Vi möter ett lag och inte en enskild spelare, men Ibrahimovic är annorlunda. De känner honom i Italien och jag känner honom, men här i Spanien känner de inte honom. Han var inte lycklig här, säger Mourinho om sin före detta adept från tiden i Inter.

- Jag vill se Ibra lycklig eftersom han fortfarande har en plats i mitt hjärta, som de spelare som har gett allt för mig har. Men med det sagt hoppas jag fortfarande på Inter i Italien, fortsatte portugisen.

Han må hålla på Inter, men det råder ingen tvekan om att Mourinho håller Zlatan högt. Så här säger han i en intervju med France Footboll som Offside återger.
- När han spelade för mig blev han skyttekung i Serie A och han uppförde sig alltid väldigt bra. Jag tror att Milan har gjort ett kap.

Real som har tagit maximala sex poäng hittills i Champions League har chansen att göra ett litet ryck om man slå Milan på tisdagskvällen.

Publicerad 2010-10-19 kl 12:10
Annons
Annons
Annons