Müller avgjorde med drömmål mot Roma

Thomas Müller satte ett riktigt drömmål mot Roma för sitt Bayern. I andra halvlek placerade han in 1-0 med en underbar yttersida.

I somras blev han oväntat skyttekung i VM.
På onsdagen blev Thomas Müller matchhjälte i Champions league, när fjolårsfinalisten Bayern München slog Roma med 2—0.

Thomas Müller fick starta ensam på topp i Bayern München, där Müllers tyska landslagskollegor Miroslav Klose och Mario Gomez fick börja på bänken.

Det tyska storlaget dominerade matchen mot Roma, men fick kämpa hårt för sin seger. Trots att det till slut blev 23—7 i avslut kom det förlösande första målet först i den 79:e minuten, då Thomas Müllers fick fullträff på halvvolley. Inbytte Klose fastställde slutresultatet knappt fyra minuter senare.